Google Pintar..

Tuesday, September 15, 2009

Ultimele 10 zile din luna Ramadan

Repausul alimentar în luna sfinte ale musulmanilor Ramadan sunt un pasiv semnificative. În fiecare an, va avea loc o dată pentru 30 de zile. Conform religiei islamice în Ramadhan Puasa, inclusiv stâlpi ai Islamului, care trebuie să se facă în fiecare musulman. À jeun a fost de datoria fiecărui musulman care a fost la comanda din trecut ca un semn de prudent.
À jeun a fost de a face, nu mânca, bea şi desfăşurarea dorinţele care nu sunt bune de dimineaţă (zori imsyak) până la rugăciune Maghrib toba. Alte activităţi în timpul lunii sfinte a Ramadanului este tarawih rugăciune şi citirea Quran Al (thadarus), pe timp de noapte.
În timpul lunii Ramadan este o noapte, care este foarte semnificativ şi în valoare de valoarea sa chiar şi în timpul celor 1000 de luni de recompensa. În acea noapte de noapte la apel sau o mie de luni "LAELATUL Qodar". Pentru a fi capabil la spre a lua de noapte foarte dificil, doar cei care îndeplinesc atribuţiile în luna sfântă a Ramadan cu khusyu şi sincer, care va lua it. Tonight apar de obicei în ultimele 10 zile, în luna Ramadan, la date ciudat, 21, 23, 25, 27 sau 29.

No comments:

Post a Comment