Google Pintar..

Tuesday, September 15, 2009

De laatste 10 dagen in de maand van de Ramadan

Vasten in de heilige maand Ramadan moslims zijn een belangrijke verplichting. In elk jaar zal een keer voor 30 dagen plaatsvinden. Volgens de islamitische godsdienst in Puasa Ramadhan inclusief zuilen van de islam die moet worden gedaan om de moslim. Vasten is de plicht van iedere moslim die de leiding heeft sinds het verleden als een teken voor de godvrezenden.
Vasten is het doen door niet te eten, drinken en houden de verlangens die niet goed zijn van 's morgens (imsyak zonsopgang) tot de Maghreb gebed trommel. Andere activiteiten tijdens de heilige maand van Ramadan is tarawih gebed en het lezen van Al Quran (thadarus) 's nachts.
Tijdens de maand Ramadan is een nacht die zeer zinvol is en de moeite waard zijn waarde zelfs tijdens de 1000 maanden van beloning. Die avond op de oproep 's nachts of duizend maanden "LAELATUL Qodar". Om te kunnen 's nachts heel moeilijk te krijgen, alleen degenen die het uitvoeren van taken in de heilige maand van Ramadan met khusyu en oprecht dat zal krijgen. Vanavond meestal weergegeven in de laatste 10 dagen in de maand van de ramadan, op oneven data, 21, 23, 25, 27 of 29.

No comments:

Post a Comment